WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN
“Eens in de paar jaar komen ze bij ons al het leidingwerk nalopen. De afgelopen 10 jaar hebben wij dan ook nog geen verstopping of lekkage gehad!”
Sara

“De loodgieter is al enkele malen bij ons aan huis geweest en iedere keer nog dik tevreden. Problemen worden snel opgelost, een vriendelijke loodgieter en een goede prijs!”
Karel

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

Breed inzetbaar

Al onze loodgieters beschikken over veel ervaring en de juiste diploma’s. Onze loodgieters zijn inzetbaar voor alles wat met hun vakgebied te maken heeft. Er is geen klus waar zij voor uit de weg gaan.

Altijd bereikbaar

Naast dat we breed inzetbaar zijn, zijn wij ook altijd inzetbaar. Wij hanteren geen kantooruren. Ieder uur van de dag zijn wij bereikbaar en beschikbaar om bij je langs te komen.

Goede prijzen

Voor al onze klanten willen wij financieel aantrekkelijk zijn. Wij boeken geen hoge marges op onze werkzaamheden, want we willen dat klanten bij ons terug komen voor de goede prijzen die wij ze bieden.

CV ketel onderhoud Arnhem: praktische informatie

CV ketel onderhoud Arnhem

Een warme douche heb je wel nodig, zekers als je kijkt naar de temperaturen in de wintermaanden. Een heerlijke warme douche zorgt voor een glimlach op je gezicht, je staat ook vaak net iets langer onder de warme douche dan je vooraf bepaald. Helaas is het soms zo dat dit warme water er ineens mee stopt en dit heeft 9/10 te maken met de CV ketel. Aangezien de huidige CV ketels erg complex zijn is het vaak niet mogelijk om zelf het probleem te verhelpen, je hebt dus echt een specialist nodig. Deze specialist zal vervolgens zijn laptop/computer aansluiten en het probleem verhelpen.

Onze diensten

cv ketel onderhoud arnhemEen probleem met de CV ketel behoort in vervolg tot de verleden tijd. Dagelijks zijn onze loodgieters bezig om storingen met de CV ketel bij mensen aan huis en bij bedrijven op te lossen. Een storing is vaak goed op te lossen door onze werknemers en op deze manier zorgen we er voor dat al onze klanten de winter warmpjes door komen. De kachel kan dus aan blijven en de heerlijke warme douche kun je ook altijd over beschikken.
Naast dat een CV ketel last kan hebben van een storing kan het ook zo zijn dat de ketel kapot gaat. Dit gebeurt vaak bij oude CV ketels. Bij een oude CV ketel kan het zijn dat de kosten voor het repareren niet opwegen tegen de kosten voor het kopen van een nieuwe ketel. Bij oude ketels komt het vaak voor dat de ketel na het repareren weer defect gaat.
Ga je voor de aanschaf van een nieuwe ketel? Dan hebben wij verschillende loodgieters in dienst die zijn gespecialiseerd in het installeren van een nieuwe ketel. Het installeren van een nieuwe CV ketel is namelijk nog een hele klus. Daarnaast weet een loodgieter precies hoe de ketel moet worden afgesteld op jouw woning, zodat deze zo efficiënt mogelijk energie produceert.
Tot slot raden wij het al onze klanten aan om onderhoudsbeurten aan de CV ketel te geven. Tijdens een onderhoudsbeurt worden problemen opgespoord, wordt de productie van energie zo efficiënt mogelijk ingesteld en door het plegen van onderhoud gaat de ketel zo lang mogelijk mee. Op de lange termijn kun je veel geld besparen met het plegen van onderhoud aan de CV ketel.

Een specialist op het gebied van CV ketels inschakelen

Aarzel niet om de telefoon te pakken en een loodgieter in Arnhem in te schakelen voor alles wat met de CV ketel te maken heeft. Wij zien een storing of een defecte CV ketel niet als een vervelend probleem, maar als een nieuwe uitdaging. Ook weten we hoe vervelend het is als je tijdelijk geen gebruik kunt maken van de CV ketel. Daarom zorgen we er voor dat we al binnen een uur bij je aan huis kunnen zijn om het op te lossen.

Volg ons op Social Media
Bedrijfsgegevens & Contact
Loodgieterarnhem026.nl
Willemsplein 2
6811 KA, Arnhem
Gelderland
Telefoonnummer: 026 - 202 20 59 Openingstijden: Maandag t/m zondag - 24/7
Prijsklasse: Scherpe prijzen
Call Now Button