WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

Breed inzetbaar

Al onze loodgieters beschikken over veel ervaring en de juiste diploma’s. Onze loodgieters zijn inzetbaar voor alles wat met hun vakgebied te maken heeft. Er is geen klus waar zij voor uit de weg gaan.

Altijd bereikbaar

Naast dat we breed inzetbaar zijn, zijn wij ook altijd inzetbaar. Wij hanteren geen kantooruren. Ieder uur van de dag zijn wij bereikbaar en beschikbaar om bij je langs te komen.

Goede prijzen

Voor al onze klanten willen wij financieel aantrekkelijk zijn. Wij boeken geen hoge marges op onze werkzaamheden, want we willen dat klanten bij ons terug komen voor de goede prijzen die wij ze bieden.

Verstopping Arnhem: praktische informatie

Verstopping Arnhem

Last van een verstopping in huis? Deze kun je het beste zo snel mogelijk laten ontstoppen en dit probleem niet te lang te laten zitten. Een verstopping kan op de lange termijn namelijk zorgen voor een lekkage als er niks aan wordt gedaan. Allereerst kun je proberen om de verstopping te verhelpen met een ontstopper. Wanneer dit niet lukt dan raden we mensen vaak af om zelf te gaan sleutelen met de leidingen. Dit kan namelijk voor nog meer problemen zorgen wanneer het leidingwerk niet op de juiste manier weer in elkaar wordt gezet. Indien je zelf onvoldoende kennis van het leidingwerk in huis hebt dan is het altijd af te raden om zelf te gaan klussen en raden we aan om een loodgieter bij jou in Arnhem in te schakelen om het op te lossen.

 

 

 Een loodgieter in Arnhem voor iedere verstopping

verstopping arnhemBij ons ben je direct voorzien van een loodgieter die gespecialiseerd is in verstoppingen. Onze specialisten krijgen dagelijks te maken met verschillende verstoppingen. De onderstaande gevallen komen wij het vaakst tegen.
• Een verstopping in het dakgoot is niet ongewoon. Tijdens de herfstperiode valt er veel blad en dit kan in de dakgoten en leidingen terecht komen. Hierdoor kan het water niet meer weg stromen en ontstaat er een verstopping. Een dergelijk verstopping is door een van onze mensen snel opgelost.
• Daarnaast komen wij erg vaak een verstopte toilet tegen. De riolering van het toilet wordt vaak op een verkeerde manier gebruikt. Overmatig toiletpapier of vreemde voorwerpen horen niet door de riolering heen te worden gegooid.
• Ook zien we bij veel huishoudens dat de gootsteen verstopt raakt. Dit gebeurt wanneer mensen de etensresten van de borden proberen weg te spoelen. Ook olie en vetresten kunnen een oorzaak voor een verstopping zijn. Het afval hoopt zich namelijk op in de stankafsluiter in de leiding. Let er dus daarom altijd op wat je probeert weg te spoelen door de gootsteen in de keuken.
• Tot slot zien we vaak verstoppingen in de badkamer. De badkamer wordt veel gebruikt en er gaat veel water door de leidingen van de douche. Daarbij komen ook vetresten, haren en andere middelen mee waar veel mensen geen rekening meer houden. Als dit niet op de juiste manier schoon wordt gehouden dan zorgt dit er op de lange termijn voor dat er een verstopping in de leidingen van de douche komt.

Schakel een loodgieter in voor iedere verstopping

Is er een verstopping ontstaan in een van de leidingen in huis? Dan is het zaak om hier op de juiste manier mee om te gaan. Onze loodgieters in Arnhem weten precies hoe ze met een verstopping om moeten gaan. Indien je met ons contact opneemt over een verstopping dan is het verstandig om ons precies te laten weten wat er speelt. Wanneer wij weten om wat voor soort lekkage het gaat dan kunnen wij hier zo goed mogelijk op in spelen door de juiste persoon langs te sturen. Wij sturen onze loodgieters naar jou huis met de juiste apparatuur waarmee een verstopping snel is verholpen.

Volg ons op Social Media

Overige informatie

LoodgieterArnhem026.nl is onderdeel van Digital Leads B.V. en klanten worden in samenwerking met A.B.I. Loodgieters geholpen.

Bedrijfsgegevens & Contact
Loodgieterarnhem026.nl
Willemsplein 2
6811 KA, Arnhem
Gelderland
Telefoonnummer: 026 202 20 59 Openingstijden: Maandag t/m zondag - 24/7
Prijsklasse: Scherpe prijzen
Call Now Button