WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

Breed inzetbaar

Al onze loodgieters beschikken over veel ervaring en de juiste diploma’s. Onze loodgieters zijn inzetbaar voor alles wat met hun vakgebied te maken heeft. Er is geen klus waar zij voor uit de weg gaan.

Altijd bereikbaar

Naast dat we breed inzetbaar zijn, zijn wij ook altijd inzetbaar. Wij hanteren geen kantooruren. Ieder uur van de dag zijn wij bereikbaar en beschikbaar om bij je langs te komen.

Goede prijzen

Voor al onze klanten willen wij financieel aantrekkelijk zijn. Wij boeken geen hoge marges op onze werkzaamheden, want we willen dat klanten bij ons terug komen voor de goede prijzen die wij ze bieden.

Lekkage Arnhem:

praktische informatie

Lekkage Arnhem

Niets is vervelender dan een lekkage in huis. De meeste mensen beschikken niet over de juiste kennis of het juiste gereedschap om een lekkage goed op te lossen. We zien vaker dat mensen zelf aan de slag gaan met een lekkage, maar dan wordt het probleem niet altijd op de juiste manier opgelost. Een lekkage komt vervolgens snel terug en er moet alsnog een loodgieter worden ingeschakeld. Om er voor te zorgen dat het probleem niet erger wordt raden we altijd aan om een loodgieter in te schakelen in de Arnhem of wanneer je in de omgeving van Arnhem woont. Op deze manier weet je zeker dat het probleem op de juiste manier wordt verholpen. Hieronder vertellen wij meer informatie over de verschillende soorten lekkages en wat je zelf dient te doen bij een lekkage.

De verschillende soorten lekkages

lekkage arnhemEen lekkage ontstaat vaak in een van de leidingen in huis. We zien vaak dat er na vorst een lekkage ontstaat. Water dat bevriest in de leidingen gaat uitzetten en dit kan veroorzaken dat er scheurtjes in de leidingen ontstaan. Lekkages kunnen ook op andere plekken ontstaan. Zo kan het gebeuren dat je last hebt van een lekkage in het tegelwerk in de badkamer of in het dak. Wanneer de voegen tussen de tegels in de badkamer verouderen of niet goed zijn aangelegd dan kan dat er voor zorgen dat er een lek ontstaat. Er dient dan te worden gezorgd dat dit lek zo snel mogelijk wordt gerepareerd, want in de badkamer gaat er veel water rond.
Daarnaast zien we vaak een lekkage bij mensen in het dakterras of in de dakgoot. Wanneer het regenwater het huis in trekt dan kan dat voor overlast aan het huis zorgen. Zorg er ten eerste voor dat het lek wordt gerepareerd door een loodgieter in Arnhem en dat er daarnaast aan de binnenkant ook geen water meer staat wat het huis kan aantasten.

Het verhelpen van een lekkage

Lekkages moeten snel worden verholpen en het is belangrijk dat dit niet te laat gebeurt. Een lekkage kun je herkennen aan een lage waterdruk, donkere plekken in de muur of een kraan die niet meer werkt. Wanneer je dit ontdekt is het belangrijk om de watertoevoer stop te zetten en een loodgieter in te schakelen die het probleem direct komt verhelpen.
Via het contactformulier op onze website en via het telefoonnummer kun je vandaag nog een loodgieter bij je langs laten komen. Wij hebben een team van vakkundige en gecertificeerde loodgieters die alle soorten lekkages zonder problemen komen oplossen. Je beschikt weer snel over leidingen die goed functioneren en weer zo goed als nieuw zijn.
Als we een lekkage hebben verholpen dan houden wij ook altijd nog een evaluatie met de klant. Op deze manier weten wij zeker of jij tevreden bent met onze werkzaamheden. Wij krijgen veel positieve feedback van onze klanten en dat willen we graag zo houden. Daarom gaan we pas bij jou van huis weg wanneer tijdens de evaluatie blijkt dat de klant tevreden is.

Volg ons op Social Media

Overige informatie

LoodgieterArnhem026.nl is onderdeel van Digital Leads B.V. en klanten worden in samenwerking met A.B.I. Loodgieters geholpen.

Bedrijfsgegevens & Contact
Loodgieterarnhem026.nl
Willemsplein 2
6811 KA, Arnhem
Gelderland
Telefoonnummer: 026 202 20 59 Openingstijden: Maandag t/m zondag - 24/7
Prijsklasse: Scherpe prijzen
Call Now Button