LOODGIETER KRONENBURG NODIG?

Problemen met de cv ketel of heb je last van een lekkage of een verstopping, onze loodgieters helpen je graag.

Voor direct contact bel: 026 – 202 20 59

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

Breed inzetbaar

Al onze loodgieters beschikken over veel ervaring en de juiste diploma’s. Onze loodgieters zijn inzetbaar voor alles wat met hun vakgebied te maken heeft. Er is geen klus waar zij voor uit de weg gaan.

Goede prijzen

Voor al onze klanten willen wij financieel aantrekkelijk zijn. Loodgietersbedrijf Arnhem boekt geen hoge marges op onze werkzaamheden, want we willen dat klanten bij onze loodgieters terug komen voor de goede prijzen die wij ze bieden.

Loodgieter Kronenburg: praktische informatie

loodgieter kronenburgLoodgieter Kronenburg

Kronenburg is een winkelcentrum en heeft meer dan 100 winkels. Het horecasector heeft zich ook veel uitgebreid in Kronenburg. Deze gebouwen bestaan al jaren, het sanitair is ook al een hele tijd daar en moet vervangen worden. Voor het verwijderen van oud sanitair heb je een gediplomeerde loodgieter nodig.

Oud sanitair

Sommige mensen willen heel goedkoop uitkomen. Ze verwijderen hun oud sanitair zelf of roepen iemand die geen ervaring heeft voor een goedkopere prijs. Dit kan nadelig overkomen. Er zijn bepaalde stappen om oud sanitair te verwijderen. Doe je het niet goed dan kun je de leidingen beschadigen. Nieuwe sanitair kan niet meer erop en ga je nieuwe leidingen moeten plaatsen voor nieuw sanitair. Repareren van je oude leidingen of het vervangen ervan gaan extra kosten met zich meebrengen.

 

Stappen voor het verwijderen van oud sanitair.

Wil je weten hoe de Loodgieter Arnhem 026 te werk gaat voor het verwijderen van oud sanitair?  Zij gebruiken de volgende stappen:

  1. Hoofdkraan

Uw sanitair staat in verbinding met de hoofdkraan, dit gaat eerst afgesloten moeten worden voordat je de oud sanitair verwijdert, wordt. De hoofdkraan zit bevestigd in de grond, maar is wel te zien in je meterkast. Aan de leiding zit een handvat bevestigd, als er hieraan gedraaid wordt, zodat deze loodrecht staat op de waterleiding komt er geen water meer in je woning. Alle watertoevoer wordt gesloten.

  1. Leiding ledigen

Als  de hoofdkraan is afgesloten betekent dit niet dat de loodgieter gelijk gaat beginnen met het verwijderen van oud sanitair. De leidingen moeten eerst helemaal leeg gemaakt worden. En dit doet hij door alle kranen in het woning open te draaien, zodat het helemaal leeg wordt.

 

  1. Volledig losgooien

Als het oud sanitair wordt verwijderd moet dat in zijn geheel gebeuren, niet in delen anders kan de leiding beschadigd raken. Het kan soms voorkomen dat een leiding vervangen moet worden, omdat hij heel oud is. De loodgieter geeft dit gelijk aan, zodat je het ook gelijk kan zien om te geloven. Want wat vooral nadelig is, als je nieuwe sanitair plaatst op oude leiding, het toch kapot gaat. De loodgieter weet precies hoe dat moet, zodat je geen extra kosten hoeft te maken.

Heb je last van lekkages, verstoppingen of wil je onderhouden dan zorgen wij van Loodgieter Arnhem 026 dat jouw probleem diezelfde dag nog opgelost wordt en niet meer terugkomt. Wij komen graag tot aan huis en dat ook heel snel, binnen een uur. Wij van Loodgieter Arnhem 026 gebruiken de beste materialen, zodat je over niets hoeft te klagen. We houden ook rekening met het milieu. Al onze loodgieters zijn zeer ervarend met de geschikte diploma’s. De loodgieters zijn niet vies voor een werk op hun vakgebied en doen het graag. We hebben zeer aantrekkelijke prijzen die past bij elk werkzaamheid. Wij zijn op elk moment van de dag te bereiken, van maandag tot en met zondag, 24/7. Voor snelle contact bel op 026 – 202 20 59 of reageer via ons contactformulier.

Volg ons op Social Media

Overige informatie

LoodgieterArnhem026.nl is onderdeel van Digital Leads B.V. en klanten worden in samenwerking met A.B.I. Loodgieters geholpen.

Bedrijfsgegevens & Contact
Loodgieterarnhem026.nl
Willemsplein 2
6811 KA, Arnhem
Gelderland
Telefoonnummer: 026 202 20 59 Openingstijden: Maandag t/m zondag - 24/7
Prijsklasse: Scherpe prijzen
Call Now Button