LOODGIETER RIJKERSWOERD NODIG?

Problemen met de cv ketel of heb je last van een lekkage of een verstopping, onze loodgieters helpen je graag.

Voor direct contact bel: 026 – 202 20 59

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

Breed inzetbaar

Al onze loodgieters beschikken over veel ervaring en de juiste diploma’s. Onze loodgieters zijn inzetbaar voor alles wat met hun vakgebied te maken heeft. Er is geen klus waar zij voor uit de weg gaan.

Goede prijzen

Voor al onze klanten willen wij financieel aantrekkelijk zijn. Loodgietersbedrijf Arnhem boekt geen hoge marges op onze werkzaamheden, want we willen dat klanten bij onze loodgieters terug komen voor de goede prijzen die wij ze bieden.

Loodgieter Rijkerswoerd: praktische informatie

loodgieter rijkerswoerdLoodgieter Rijkerswoerd

Rijkerswoerd is 1 na de laatste de grote stadsuitbreiding. Het bestaat uit meer dan 5000 woningen. Dat zullen wel heel veel mensen zijn. Al deze mensen maken gebruik van sanitaire voorzieningen. Dat betekent dat het ook een goede riolering moet hebben anders wordt dat een hele vieze troep.

Riolering

Rioleringen hebben als functie onze afval op de juiste manier af te voeren voor verwerking. Hierdoor zijn de woningen stank en ziekte vrij. Maar in sommige gevallen komt het voor dat een riolering verstopt raakt. Er zijn twee soorten verstoppingen.

  1. Plaatselijke verstopping

Het afval zit vast in de afvoer. Deze ophoping ontstaat wanneer er heel vaak gebruik wordt gemaakt van de afvoer. Er gaan elk keer zoveel resten door de afvoer dat het op den duur niet meer kan doorspoelen.

  1. Totale verstopping.

Als je merkt dat er geen watertoevoer of restentoevoer meer plaatsvindt in je woning dan is er sprake van een totale verstopping. Dit moet eerst afgehandeld worden voordat je gebruik kan maken van sanitair.

 

Oorzaak verstopping

Een verstopping vind niet zomaar plaats, er zijn redenen daarachter. Enkele zijn:

  • Je zal denken alles wordt weggespoeld, dus je mag van alles doorspoelen, nee helaas is dat niet het geval. Door het doorspoelen van chemicaliën breng je schade aan de leidingen. Niet alle chemicaliën zijn bestand tegen de leidingen.
  • Onderhoud je afvoer op tijd. Dit kan door een loodgieter te raadplegen of eens per maand reinigen met soda en water.
  • Soms ben je niet bewust dat zelfs toiletpapier schade kan brengen. Het komt ook voor dat je gewend bent een groot hoeveelheid toiletpapier te gebruiken. Dit wordt in 1 keer weggespoeld en raakt gelijk verstopt. Het is papier, maar in zo een grote hoeveelheid is hij moeilijk op te lossen. 
  • Soms heb je last van haar uitval. Als je dit op de vloer ziet, neem het op en gooi het in de ton. Want als dit doorgespoeld wordt verstopt het de riolering ook.
  • Je dakgoot moet op tijd grondig schoongemaakt worden. Heeft je omgeving veel bomen, dan is het handig om een bladvanger te plaatsen.
  • Tijdens het wassen van kleding moeten ze eerst goed gecontroleerd worden. Want soms zitten er geld of andere materialen erin die de leiding ook kunnen verstoppen.

Heb je last van lekkages, verstoppingen of wil je onderhouden dan zorgen wij van Loodgieter Arnhem 026 dat jouw probleem diezelfde dag nog opgelost wordt en niet meer terugkomt. Wij komen graag tot aan huis en dat ook heel snel, binnen een uur. Wij van Loodgieter Arnhem 026 gebruiken de beste materialen, zodat je over niets hoeft te klagen. We houden ook rekening met het milieu. Al onze loodgieters zijn zeer ervarend met de geschikte diploma’s. De loodgieters zijn niet vies voor een werk op hun vakgebied en doen het graag. We hebben zeer aantrekkelijke prijzen die past bij elk werkzaamheid. Wij zijn op elk moment van de dag te bereiken, van maandag tot en met zondag, 24/7. Voor snelle contact bel op 026 – 202 20 59 of reageer via ons contactformulier.

Volg ons op Social Media

Overige informatie

LoodgieterArnhem026.nl is onderdeel van Digital Leads B.V. en klanten worden in samenwerking met A.B.I. Loodgieters geholpen.

Bedrijfsgegevens & Contact
Loodgieterarnhem026.nl
Willemsplein 2
6811 KA, Arnhem
Gelderland
Telefoonnummer: 026 202 20 59 Openingstijden: Maandag t/m zondag - 24/7
Prijsklasse: Scherpe prijzen
Call Now Button